Skip to main content
JP Cooper vozi rolko, ki jo je posebej zanj izdelal Jakob Hočevar.

JP Cooper je veliko ime v svetu zabavne industrije. Britanski glasbenik je najbolj znan po sodelovanju z didžejem Jonasom Bluejem, s katerim sta skupaj posnela singel Perfect Strangers.

Na Instagramu ima več kot 100.000 sledilcev, v živo pa je nastopil pred razprodanim Wembleyjem, največjim angleškim stadionom.

JP Cooper poleg vsega naštetega tudi vozi rolko, ki jo je posebej zanj izdelal Jakob Hočevar.

Kako to, da se je zvezdnik svetovnega formata izmed vseh možnih ponudnikov odločil prav za mladega Slovenca z veliko idejo?

Pred leti je Jakobova sestra v Angliji obiskovala izobraževanje mladih glasbenikov. Enkrat je enega izmed njenih nastopov na Otoku obiskal tudi Jakob, kjer je spoznal Joshuo, glasbenika in ustanovitelja podjetja, ki je izvajalo izobraževanja. Ko ga je seznanil s svojim delom, je bil le-ta tako navdušen nad znamko JH_boards, da je Jakoba povabil k sodelovanju.

Vedel je namreč, da se bo na njegovem projektu oglasil JP Cooper. Vedel je tudi, da se rolka odlično poda k njegovemu imidžu. Jakoba je zatorej prosil, ali lahko naredi posebno custom rolko zanj.

Kako se Jakob danes spominja sodelovanja?

Ta projekt je bil zame res velika stvar, verjetno največja dotlej. Z veseljem sem sprejel ponujeni izziv. Manjši cruiser, primeren za mestno vožnjo, sem izdelal po željah naročnika, hkrati pa sem na njem pustil močan avtorski pečat.

Jakob Hočevarustanovitelj znamke JH_boards

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JH_boards (@jh_boards)

Ko je rolko poslal v Anglijo, je bil Joshua nad njo tako navdušen, da je nemudoma prosil, ali lahko naredi še eno za Cooperjevega managerja. Tako je kmalu za tem čez Rokavski preliv romala še ena rolka, obe pa so uglednima gostoma izročili na posebnem dogodku.

»Morda mi je nekoliko žal le to, da takrat nisem bil poleg. Menda so rolki prav slovesno odpakirali,« nekoliko humorno razmišlja Jakob.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JH_boards (@jh_boards)

Seveda sem bil izjemno zadovoljen, ker smo projekt uspešno pripeljali do konca. Tako kot pri vsaki drugi rolki pa mi je bilo tudi pri teh dveh v največje veselje, da sta bila z njima zadovoljna končna uporabnika.

Jakob Hočevarustavovitelj znamke JH_boards
Copy link
Powered by Social Snap