Skip to main content

Splošni prodajni pogoji

 

Kupec je fizična ali pravna oseba, upoštevajoč podatke, posredovane ob registraciji in oddaji naročila.

Fizična oseba je tisti registrirani uporabnik, ki pridobiva ali uporablja blago in storitve za namene izven njegove poklicne ali pridobitne dejavnosti. Za potrošnike, ki so fizične osebe po tem odstavku, veljajo določila Zakona o varstvu potrošnikov.
V primerih, ko naročilo izvede pravna ali fizična oseba, ki opravlja pridobitno dejavnost, ne glede na njeno pravnoorganizacijsko obliko ali lastninsko pripadnost, zanjo veljajo določila Zakona o varstvu potrošnikov le v primerih, ko je to posebej navedeno v samem zakonu.


CENE IN DDV:

Vse cene so v evrih in ne vključujejo DDV, saj nismo DDV zavezanci.
Cene so zagotovljene na dan naročila in se lahko dnevno spremenijo.
Objavljene cene in cene v izdanih ponudbah so nepreklicne in veljajo samo za nakup preko trgovine “JH_boards”.
Popusti v spletni trgovini se ne seštevajo.

Podatki na straneh:
Pridržujemo si pravico do vsebinskih in drugih sprememb v trgovini “JH_boards”.
Tekstovne napake so možne in zanje ne prevzemamo odgovornosti.


NAČIN PLAČILA:

Izbirate lahko med sledečimi načini plačila:

  • Plačilo s kreditno kartico (Visa, Visa Electron, Mastercard)
  • Plačilo preko PayPal računa (Pri zaključitvi nakupa s Paypal-om nastane transakcijski dodatek v višini 1% nakupne vrednosti.).
  • Plačilo po predračunu (Kupcu se preko elektronskega sporočila posreduje račun, preko katerega kupec poravna svoj nakup. Takoj, ko bomo prejeli nakazilo na naš transakcijski račun, vam bomo naročeno blago dostavili.)


IZDAJA RAČUNA
:

JH_boards ob dostavi in plačilu naročenih artiklov kupcu v paketu pošlje tudi fizični račun, ki ga uradno izda podjetje Jakob Hočevar s.p. Na računu sta razčlenjena cena in vsi stroški v zvezi z nakupom. Kupec je dolžan preveriti pravilnost podatkov pred oddajo naročila.


POŠTNINA:

Poštnina je obračunana glede na težo izdelka po predpisih Pošte Slovenije.


ROK DOSTAVE NAROČENEGA BLAGA:

Rok dostave za Slovenijo je približno 7 delovnih dni za ostale države pa približno 30 delovnih dni. To ne velja za Custom na naročila, saj izdelava traja do 7 tednov.


SPLOŠNI POGOJI ZA DOSTAVO BLAGA:

Priporočamo vam, da ob prevzemu preverite količino in kvaliteto. Kupec se izrecno zavezuje, da se, zaradi kasnejše dostave blaga ali drugačnega načina dostave blaga, odpoveduje drugim načinom za povračilo nastalih stroškov, plačane kupnine in plačanih stroškov dostave blaga, kot so na primer odškodninski zahtevki v obliki civilnih tožb in podobno, obdrži pa vse ostale minimalne pravice v skladu z določili 23. in 24. člena Zakona o varstvu potrošnikov. Vse izdelke, ki so na zalogi dostavimo v 1-7 delovnih dneh po prejemu Vašega naročila!

Ob sobotah, nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo. Vse informacije o artiklih ali o dobavi so možne tudi po  e-mail:  info@jhboards.com

V primeru, da kupcu blaga sploh ne bo mogoče dostaviti, (zaradi ukinitve programa, razprodane zaloge idr.), ima kupec pravico zahtevati vračilo že plačane kupnine.


POŠKODOVANE POŠILJKE

V primeru, da je paket fizično poškodovan, v njem manjka vsebina ali kaže znake odprtja, mora kupec nemudoma sprožiti postopek reklamacije pri Pošti Slovenija. To storiš kar v prisotnosti kurirja Pošte Slovenije. S Pošto Slovenije bomo poskrbeli, da bo reklamacija rešena v najkrajšem možnem času.


POLITIKA ZASEBNOSTI IN VAROVANJE PODATKOV 

Trgovina “JH_boards” se zavezuje, da bo zaščitila vašo zasebnost. Vaših podatkov ne bomo posredovali tretji osebi, razen v primeru, ko je zahteva podana v pisni obliki s strani državnih ustanov.

Če želite v trgovini “JH_boards” opraviti nakup, potrebujemo poleg navedenih podatkov, še vaš naslov. To nam omogoča, da zagotovimo nemoten proces končne izvedbe vašega naročila, in da vas lahko obvestimo o morebitnih spremembah ob naročilu.

Vaše podatke bomo občasno uporabili le zato, da vas obvestimo o pomembnejših spremembah, novih storitvah in posebnih ponudbah na naših spletnih straneh, za katere z gotovostjo trdimo, da za vas predstavljajo pomembne informacije. Če teh informacij ne boste želeli prejemati, nas o tem obvestite na elektronski naslov: info@jhboards.com


VARNOST SPLETNE TRGOVINE

V spletni trgovini  “JH_boards” uporabljamo več varnostno-zaščitnih sistemov, ki zagotavljajo ustrezno zaščito pred izgubo ali zlorabo podatkov.

 

Hvala za zaupanje in Lep pozdrav !