Skip to main content

Odstop od nakupa in vračilo blaga:

 


Kupec lahko, v skladu s
43. členom Zakona o varstvu potrošnikov, v14 dneh po prejemu blaga, ponudniku pisno sporoči odstop od pogodbe oz. naročila, in sicer na e-naslov info@jhboards.com

Kupec ima pravico, da v 14 dneh, od prevzema blaga podjetju sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev. Šteje se, da je sporočilo o odstopu od naročila pravočasno, če je poslano v pisni obliki v roku 14 dni od prejema blaga. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek vračila blaga. Slednjega mora vrniti podjetju najkasneje v 14 dneh po prejemu blaga.

Artikel ki ga kupec vrača ne sme biti RABLJEN ali PREIZKUŠEN. Vrnjen mora biti v originalni embalaži in brez kakršnih koli znakov poškodb.

V primeru odstopa od pogodbe podjetje nemudoma oziroma najpozneje v 14 dneh po prejemu obvestila o odstopu od pogodbe vrne vsa prejeta plačila.

Podjetje vrne prejeta plačila z enakim plačilnim sredstvom, kot ga je uporabil potrošnik, razen če je potrošnik izrecno zahteval uporabo drugega plačilnega sredstva in če potrošnik zaradi tega ne nosi nobenih stroškov.

Ob vračilu artiklov je potrebno obvezno priložiti tudi kopijo originalnega računa.

Obrazec za vračilo blaga si lahko prenesete na naslednji povezavi: Obrazec JH_boards

OPOZORILO: Izdelkov ki so narejeni po meri naročnika (custom izdelki/rolke po meri) NI MOGOČE reklamirati ali vrniti !


NASLOV ZA VRAČILO BLAGA:

JH_boards, proizvodnja športne opreme,
Jakob Hočevar s.p.
Rožna dolina, cesta X 8B,
1000 Ljubljana